Tennis
Padel

Opleiding clubscheidsrechter - tennis

Programma

Je schrijft je in voor de cursus en het examen clubscheidsrechter (tennis). De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale vooropleiding over de tennisspelregels (verplicht te volgen).
  • Cursusdag met examen op het einde van de dag.

De cursist behaalt de graad "clubscheidsrechter" na het volgen van de digitale vooropleiding, de cursusdag en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale vooropleiding:

Voor de start van de cursus volgt de cursist een (korte en interactieve) digitale vooropleiding over de tennisspelregels. Deze vooropleiding verloopt via het e-learning platform Drillster en een begeleidende cursustekst. De vooropleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de cursusdag.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform.

Cursusdag:

Tijdens de cursusdag leert de cursist meer over het leiden van een tennismatch, de gedragscode en het invullen van een scorekaart. Op het einde van deze cursusdag volgt een examen. Aansluitend op dit examen is een praktijkmoment waarbij de nieuwe officials de stoel in gaan en feedback ontvangen van de aanwezige docenten.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject scheidsrechter, kan je raadplegen via deze link.

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie. 

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
14 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

Locatie Data en uren Resterende inschrijvingen Inschrijven
No records found.