Hoegaarden
23Banner_Sunweb_juni
Tennis
Padel

Opleiding clubscheidsrechter - tennis

Programma

Je schrijft je in voor de cursus en het examen clubscheidsrechter (tennis). De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale vooropleiding over de tennisspelregels (verplicht te volgen).
  • Cursusdag met examen op het einde van de dag.

De cursist behaalt de graad "clubscheidsrechter" na het volgen van de digitale vooropleiding, de cursusdag en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale vooropleiding:

Voor de start van de cursus volgt de cursist een (korte en interactieve) digitale vooropleiding over de tennisspelregels. Deze vooropleiding verloopt via het e-learning platform Drillster en een begeleidende cursustekst. De vooropleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de cursusdag.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform.

Cursusdag:

Tijdens de cursusdag leert de cursist meer over het leiden van een tennismatch, de gedragscode en het invullen van een scorekaart. Op het einde van deze cursusdag volgt een examen.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject scheidsrechter, kan je raadplegen via deze link.

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie. 

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
14 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

Locatie Data en uren Resterende inschrijvingen Inschrijven
No records found.