Tennis
Padel

Opleiding wedstrijdleider - tennis

Programma

Je schrijft je in voor de cursus en het examen wedstrijdleider (tennis). De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale vooropleiding met onder meer een herhaling van de belangrijkste leerstof uit de cursus interclubleider.
  • Cursusmoment op locatie met examen op het einde van het cursusmoment.

De cursist behaalt de graad "wedstrijdleider" na het volgen van de digitale vooropleiding, het cursusmoment en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale vooropleiding:

Voor de start van de cursus volgt de cursist een digitale vooropleiding. De vooropleiding bestaat onder meer uit een herhaling van de belangrijkste leerstof uit de cursus interclubleider. Ook de reglementen van de verschillende circuits komen reeds aan bod tijdens de vooropleiding.

Deze vooropleiding verloopt via het e-learning platform Drillster en een begeleidende cursustekst. De vooropleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de cursusdag.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform.

Cursusmoment:

Tijdens het cursusmoment leert de cursist meer over het leiden van een tornooi: het opmaken van de tabellen en het gebruik van de tornooimodule in Elit. Verder zullen de docenten ook de reglementen en de gedragscode verduidelijken. Op het einde van dit cursusmoment volgt een examen.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject wedstrijdleider, kan je raadplegen via deze link.

Toelatingsvoorwaarden:

  • Lid zijn van Tennis Vlaanderen
  • 17 jaar worden in het jaar dat de cursus plaats vindt
  • De graad van interclubleider behaald hebben 

Annulatievoorwaarden:

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie. 

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
17 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

Locatie Data en uren Resterende inschrijvingen Inschrijven
No records found.