Tennis
Padel
Tennis
Padel

Bollekes Padel 2024

T.C. HOF TER BURST | Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 12:29

De Bollekes, het HTB-clubtornooi voor tennis- en padeldubbels, zijn geloot!

Op de borden in het zomerclubhuis hangt een overzicht van alle poules en wedstrijden (of eventueel in de app of op de website van Tennis en Padel Vlaanderen) - én de contactgegevens van elk team. Het volledige reglement zal je er ook vinden.

Spreek af met je tegenstanders en reserveer voor elke wedstrijd uit je poule zélf een plein (max. 1u speeltijd per wedstrijd, opwarming inbegrepen - met eventueel een beslissend spel, zodat er zeker een winnaar is). Via de WhatsApp-groepjes Tennis en Padel Free Play zullen we geregeld ook extra speelmomenten bekend maken met vrije pleinen waarop wedstrijden gespeeld kunnen worden. Voor padel zal dit op terreinen 6 en 7 zijn.

Voor de poulewedstrijden heb je tijd tot 30 september - voor de hoofdtabel heb je tot uiterlijk (!) eind december (maar vroeger is altijd beter).

6 weken of langer geblesseerd? Laat snel iets weten via info@hofterburst.be, zodat je team uit de planning verwijderd kan worden. Een spelerswissel is enkel mogelijk indien het team nog geen wedstrijden gespeeld heeft én alle wedstrijden met de nieuwe speler nog tijdig ingepland kunnen worden.

Noteer na elke wedstrijd de score op het pouleblad en zet er een 'bolleke' bij (blauw voor de winnaars en rood voor de verliezers).

We hebben extra dikke stiften voorzien ;-)