Tennis
Padel
Tennis
Padel

Telenet Play Sports

Play Sports is gedurende twee jaar een digital main sponsor van Tennis Vlaanderen en Padel Vlaanderen en dit van april 2022 tot april 2024. 
Tennis wordt door de Telenet klanten enorm gesmaakt als top 5 van de meest bekeken sporten op Telenet. Ook de interesse voor de snelst groeiende sport ter wereld, padel, groeit heel erg en daar speelt Play Sports graag op in. Play Sports en Tennis en Padel Vlaanderen delen allebei de liefde voor tennis en padel! 

Via ledenkortingen en acties brengt Telenet de tennis- en padelfan dichter bij ‘the real deal’ en zullen kijkers geïnspireerd worden om zelf een terrein te reserveren en ook actief te genieten van deze twee lifetime sporten. 

Wat wil Play Sports voor de tennis- en padelsport in Vlaanderen betekenen? 

Jorgen Vranken, verantwoordelijke voor Play Sports: "Bij Play Sports zetten we al lang in op tennis en sinds vorig jaar voegden we ook padel toe aan ons aanbod. We willen onze kijkers een divers sportaanbod bieden en tonen daarbij zowel gekende als kleinere sporten. Tennis zit in de top vijf van onze meest bekeken sporten en we zijn dan ook blij dat we door ons partnership met Tennis Vlaanderen de visibiliteit rond ons Play Sports aanbod nog meer kunnen uitbreiden." 

Meer weten over Play Sports van Telenet? Surf naar hun website

Volg Play Sports op social media