Tennis
Padel
Tennis
Padel

Organisatie Tennis Interclub Junior

Wat is de Tennis Interclub Junior?  

Benieuwd naar de organisatie van de jeugdinterclub in 2024? Lees hier alle info. 

Transfers

Alle spelers die vorig jaar deelnamen aan de Stella Artois Tennis Interclub en dit jaar voor een andere club willen spelen - of het nu een Tennis Vlaanderen-club of een AFT-club is - moeten een transfer aanvragen. De deadline voor transfers is 31 januari, meteen ook de laatste dag om ploegen in te schrijven.

Opgelet, nog even geduld: momenteel is het nog niet mogelijk om een transfer aan te vragen via je spelersdashboard op de website. We werken volop aan een oplossing en houden jullie op de hoogte van zodra dit mogelijk is.

Inschrijven van ploegen

Alle ploegen dienen uiterlijk tegen 31 januari ingeschreven te zijn via Elit 2.0!

Belangrijk om weten...

  • Spelers toevoegen aan de spelerslijsten kan nog tot 15 juli. Zorg er wel voor dat je bij inschrijven van je ploegen al over voldoende spelers beschikt om een volwaardige ploeg te kunnen samenstellen.
  • Aantal ploegen inschrijven? De algemene richtlijn is dat je per beschikbaar terrein 1 ploeg inschrijft. Je bent als club zelf verantwoordelijk voor een goed verloop van je thuisontmoetingen. 
  • De vroegere “gewestelijke richtlijnen” bestaan niet meer. Alle richtlijnen zijn voortaan uniform in Vlaanderen en zijn dan ook mee opgenomen in het reglement. Er bestaan nog 2 reglementen: “Tennis Interclub” waarin zowel de volwassen interclub, de nieuwe dubbelformat als de jeugdinterclub is in opgenomen, en “Nationale Interclub”.

Interclubmodule in Elit 2.0

Het invullen van de ploegensamenstelling en het uitslagenblad gebeurt via de interclubmodule in Elit 2.0 (inloggen met je lidnummer of mailadres en wachtwoord zoals op de website / app van Tennis Vlaanderen). Bekijk hoe je als interclubleider de volledige ontmoeting op een eenvoudige en snelle manier kan beheren in Elit 2.0:  Je kan de ploegensamenstelling vooraf invullen als interclubleider – of als kapitein:   Ook het versturen van uitnodigingsmails kan via de interclubmodule: 

Meer info?

Neem contact op via elit@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.