Tennis
Padel
Tennis
Padel

Plezier beleven tijdens de Tennis Fundays

Wat zijn de Tennis Fundays?

De Tennis Fundays, dat is de start van levenslang tennisplezier! Spelertjes die geregeld deelnemen, hebben dubbel zoveel kans om te blijven tennissen.

Wij vatten even kort samen wat deze Fundays precies zijn:

Voor wie?

Voor alle enthousiaste 3 tot 12-jarigen die nog niet competitief tennissen in de Ethias Tennis Tour Junior of de Interclub.

Wat is het?

Een event van ongeveer 2 uur vol speel- en tennisplezier op maat. Je hoeft enkel lid te zijn op je eigen club en dan kan je in heel Vlaanderen deelnemen aan de Fundays. 

Online spaarkaart?

We hebben een online spaarkaartsysteem waarbij we voor elke deelname een stempel zetten op je online dashboard! Zo val je automatisch in de prijzen, je leest er hieronder meer details over. 

Online spaarkaart voor wit, blauw en rood

 • Doe je aan minstens 2 Fundays mee? 
  Dan krijg je via mail een waardebon van TennisDirect t.w.v. €10 (ten laatste één week na beëindigen van het tornooi door de club).
 • Speel je minstens 4 keer? 
  Dan mag je naar één van de regionale Kids Festivals in september 2023 en ontvang je daar jouw Kastaar T-shirt! Je ontvangt hiervoor via mail alle nodige informatie van zodra je voldoende tornooien hebt gespeeld, ten laatste één week na het beëindigen van het tornooi. 
Via het spelersdashboard van de speler, kan je je online spaarkaart met gespeelde tornooien opvolgen.

Online spaarkaart voor oranje en groen

 • Doe je aan minstens 2 Fundays mee? 
  Dan krijg je via mail een waardebon van TennisDirect t.w.v. €10 (ten laatste één week na beëindigen van het tornooi door de club).
 • Speel je minstens 8 keer? 
  Dan mag je naar de coole Double Trouble in september 2023 (op het Feest van de Jeugd) en krijg je daar ook een cool geschenk! Je ontvangt hiervoor via mail alle nodige informatie van zodra je voldoende tornooien hebt gespeeld, ten laatste één week na het beëindigen van het tornooi.
 • Naast de Fundays (1 stempel per Funday), tellen ook de Interclub Junior (1 stempel per match), de Ethias Tennis Tour Junior (1 stempel per tornooi) en het Ethias Belgian Junior Circuit (1 stempel per tornooi) mee voor je spaarkaart.

Ontdek de speciale Tennis Fundays!

Ken je de speciale Tennis Fundays al? Hetzelfde concept, maar ook weer net een tikkeltje anders: 

Sterke Kastaar editie

De eerste stap naar competitie dankzij de 'Fundays on Tour'

We moedigen clubs en trainers aan om begeleid naar een Tennis Funday te gaan, want in groep is toch zoveel leuker dan alleen. Dankzij deze ‘Fundays On Tour' wordt de stap richting wedstrijdtennis kleiner én beleven heel wat spelertjes heel wat fun! Informeer zeker eens bij jullie club of ze begeleid naar een Funday in de buurt gaan.

Tornooien

Meer info?

Neem contact op via info@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.