Tennis
Padel
Tennis
Padel

Maak kennis met tennis tijdens de Tennismakingsmaand

Wat is de tennismakingsmaand?

Op zoek naar een nieuwe sport? Lijkt het je tof om een balletje te slaan met je vrienden? Of droom je er al langer van om eens te tennissen, maar heb je nog nooit de stap durven te zetten? Of ben je op zoek naar een leuke sport voor je kids? Dan is april dé maand voor jou, want dan is het Tennismakingsmaand. De hele maand lang kan jij of je kind kennismaken met de mooiste sport ter wereld in je lokale tennisclub. 

Grijp tijdens de Tennismakingsmaand je kans en verdiep je in de wereld van forehands, volleys en aces! Je leert de basisslagen in no time: laat jij binnenkort je tegenstander alle hoeken van het terrein zien? En natuurlijk komt na de inspanning de ontspanning in het clubhuis. Anderzijds het perfecte moment voor kinderen om voor het eerst een racket vast te houden en hun eerste stappen op het tennisveld te zetten en vriendjes te maken! Iedereen is welkom om de mooiste sport ter wereld te ontdekken! 

Ga snel op zoek naar een club in je buurt en ontdek welke activiteit zij organiseren voor starters in april! Schrijf je in, neem deel en proef van tennis! 

Heading Example

Wat kan je verwachten?

Tennisclubs in heel Vlaanderen organiseren activiteiten voor kinderen en volwassenen die je op een fijne manier laten kennismaken met tennis! 
De activiteiten zijn speciaal voor mensen die nog nooit tennisten. Wil jij dus al lang eens proeven van deze sport, dan zijn deze activiteiten op je lijf geschreven.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij en je goed humeur! De club zorgt voor de rackets en tennisballen.

Kick-off in Plopsaland De Panne op 7 april > koop tickets met méér dan 20% korting

Ook Plopsaland De Panne is grote fan van de tennismakingsmaand. Op zondag 7 april organiseren we samen met Plopsaland De Panne een spectaculaire kick-off om de tennismakingsmaand te lanceren!  

We toveren het Dorpsplein van Plopsaland De Panne om tot een écht tennisfeest! Kom zelf kennis maken met tennis via toffe tennisspelletjes en -activiteiten. Speel je al tennis? Ook dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Neem een vriend(in), je nichtjes/neefjes of kennissen mee en laat hen daar op een leuke manier kennis maken met tennis. Wist je trouwens dat onze tennisbever Kastaar én Maya De Bij ook met jullie mee komen tennissen

Je kan via Tennis Vlaanderen voordelige tickets kopen (meer dan 20% korting) voor dit leuke startevent op 7 april in Plopsaland De Panne:
  • €34,50 voor iedereen ≥1m
  • €17,99 voor kinderen tussen 85cm en 1m
  • De allerkleinsten (≤ 85 cm) komen helemaal gratis

Meer info?

Neem contact op via clubwerking@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.