Tennis
Padel
Tennis
Padel

Maak kennis met tennis tijdens de Tennismakingsmaand

Wat is de tennismakingsmaand?

Op zoek naar een nieuwe sport? Lijkt het je tof om een balletje te slaan met je vrienden? Of droom je er al langer van om eens te tennissen, maar heb je nog nooit de stap durven te zetten? Of ben je op zoek naar een leuke sport voor je kids? Dan is april dé maand voor jou, want dan is het Tennismakingsmaand. De hele maand lang kan jij of je kind kennismaken met de mooiste sport ter wereld in je lokale tennisclub. 

Grijp tijdens de Tennismakingsmaand je kans en verdiep je in de wereld van forehands, volleys en aces! Je leert de basisslagen in no time: laat jij binnenkort je tegenstander alle hoeken van het terrein zien? En natuurlijk komt na de inspanning de ontspanning in het clubhuis. Anderzijds het perfecte moment voor kinderen om voor het eerst een racket vast te houden en hun eerste stappen op het tennisveld te zetten en vriendjes te maken! Iedereen is welkom om de mooiste sport ter wereld te ontdekken! 

Ga snel op zoek naar een club in je buurt en ontdek welke activiteit zij organiseren voor starters in april! Schrijf je in, neem deel en proef van tennis! 
Bekijk hier de aftermovie van de Tennismakingsmaand.

Heading Example

Wat kan je verwachten?

Tennisclubs in heel Vlaanderen organiseren activiteiten voor kinderen en volwassenen die je op een fijne manier laten kennismaken met tennis! 
De activiteiten zijn speciaal voor mensen die nog nooit tennisten. Wil jij dus al lang eens proeven van deze sport, dan zijn deze activiteiten op je lijf geschreven.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij en je goed humeur! De club zorgt voor de rackets en tennisballen.

Geslaagde aftrap ‘kick-off’ in Plopsaland De Panne op 7 april 

Afgelopen zondag trapten we met honderden enthousiaste kids en hun ouders de Tennismakingsmaand af in Plopsaland De Panne. We toverden het Dorpsplein van Plopsaland De Panne om tot een écht tennisparadijs! Download alle rechtenvrije foto's van de kick-off in Plopsaland De Panne.

Meer info?

Neem contact op via clubwerking@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.