Tennis
Padel

Feest van de Jeugd

Welkom op het grootste jeugdevenement van het jaar, het Feest van de Jeugd!

Ken je dit event al?

Tijdens dit jaarlijks event verwelkomen we graag de meest enthousiaste spelers van het land: we spelen er de eindronde van de Ethias Tennis Tour Junior, de Vlaamse eindronde van de Jeugdinterclub en ook het BK jeugd. De kinderen die voldoende Fundays (3), Ethias Tennis Tour Junior (6) of Padel Tour Junior (3) tornooien gespeeld hebben, kunnen ook deelnemen aan de leuke events die hier doorgaan! 

Samen met vriendjes of broers en zussen kan je hier genieten van een leuke dag vol tennis en padel. Bovendien zorgen we elk jaar voor leuke randanimatie!

Hoe deelnemen? Speel voldoende tornooien in de Tennis Fundays, Ethias Tennis Tour Junior of de Padel Tour Junior, volg je spaarkaart online via je dashboard en je krijgt automatisch de uitnodigingen via mail! 

Waar? TC Forest Hills, Nijverheidsstraat 66, 2160 WOMMELGEM
Wanneer?
  • Eindronde Ethias Tennis Tour Junior: 30/08/’24 – 07/09/’24
  • BK: 01/09/’24 – 08/09/’24
  • Eindronde Jeugdinterclub: 14/09/’24 – 15/09/’24
Planning
Datum
Circuit/Activiteiten
Ronde
Vrijdag 30 augustus
Eindronde Ethias Tennis Tour Junior
Kwalificatie + 1/4 finales
Zaterdag 31 augustus
Eindronde Ethias Tennis Tour Junior
1/4 finales + 1/2 finales
Zondag 1 september
Belgisch Kampioenschap Jeugd
1/4 finales
Woensdag 4 september
Eindronde Ethias Tennis Tour Junior
Belgisch Kampioenschap Jeugd
1/4 finales
1/2 finales
Zaterdag 7 september
Eindronde Ethias Tennis Tour Junior
Belgisch Kampioenschap Jeugd
Double Trouble/KidsFestival Rood/Animatiedorp
1/2 finales + finales
1/2 finales
Activiteit
Zondag 8 september
Belgisch Kampioenschap Jeugd
Double Trouble/KidsFestival Rood/Animatiedorp
Finales
Activiteit
Zaterdag 14 september
Vlaamse Eindronde Jeugdinterclub
Finales
Zondag 15 september
Vlaamse Eindronde Jeugdinterclub
Finales
*Let op: rondes kunnen nog afwijken van de planning

Eindronde Ethias Tennis Tour Junior - Vlaams Kampioenschap

Na een zomer vol tenniscompetitie in de Ethias Tour Tennis Junior, wordt dit circuit afgesloten met een spannende eindronde. De beste 12 jongens en meisjes van de Ethias Tennis Tour junior ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op in de Finals en de winnaar kan zich op het einde Vlaams kampioen noemen. De volgende 12 spelers op ranking spelen voor de overwinning in de ‘Ethias Cup’. De eindronde wordt georganiseerd voor de categorieën Jongens en Meisjes U9, U11, U13 en U15.

Data: 30/08/'24-07/09/'24

Eindronde Tennis Interclub Junior - Finals

Nadat de ploegen zich keer op keer volledig hebben gesmeten in de verschillende ontmoetingen in het circuit van de Tennis Interclub Junior, en na winst van kwart en halve finale via het uit/thuis principe, spelen de teams een laatste ontmoeting op het Feest van de Jeugd. 

De winnaar van deze Finals kroont zich tot Vlaams Kampioen!

Data: 14/09/’24 – 15/09/’24

Belgisch Kampioenschap

Onze Belgische topjeugd heeft een heel seizoen gestreden om zo hoog mogelijk op de ranking te geraken en zich zo te plaatsen voor het Belgisch kampioenschap. Zij zullen tijdens dit tornooi strijden op het hoogste niveau voor de titel van Belgisch Kampioen 2024. 

Data: 01/09/’24 – 08/09/’24

Double Trouble

Tijdens de ‘Double Trouble' kan je twee uur lang genieten van puur dubbelplezier. Dankzij de Meet & Warm-up, een leuke dubbeltraining en een unieke wedstrijdformat met verschillende dubbelpartners, wordt het gegarandeerd een toffe tennissessie. De afsluiter? Een welverdiende prijsuitreiking! Spelers die tussen september ’23 en september ’24 zes of meer tornooien spelen worden hiervoor uitgenodigd. 

Data: 07/09/'24-08/09/'24

KidsFestival

Speel je minstens 3 Fundays in Rood (tussen september ’23 en september ’24), dan mag je naar het KidsFestival ‘Rood’ op het Feest van de Jeugd. Je ontmoet er Kastaar en kan genieten van een leuke tennissessie en heel wat randanimatie.

Data: 07/09/’24 – 08/09/’24

End of Summer Padel Tour Junior

Klaar om een echte Padel Rebel te worden op de End of Summer Padel Tour Junior? Tijdens dit tornooi spelen de padelspelers die 3 keer deelgenomen hebben aan de Padel Tour Junior leuke wedstrijdjes tegen andere Padel Tour Junior spelers. Bovendien ontvangen ze daar ook een hippe Dunlop padelrugzak. Zo zijn ze helemaal klaar om op het volgende tornooi toe te komen in stijl!

Datum: 07/09/’24

VE-Tennis & Rolstoeltennis

Jaarlijks wordt er ook een rolstoeltennis initiatie voorzien voor alle aanwezigen op het Feest van de Jeugd. 

Datum: 08/09/’24

Animatiedorp

Kom genieten van ons superleuk (en gratis!) animatiedorp met grime, VR-games, glittertattoos, springkasteel, pingpongtafels, sponsorstands en zoveel meer!

Data: 07/09/’24 – 08/09/’24

Meer info?

Neem contact op via info@tennisenpadelvlaanderen.be of 02 548 03 00.