Tennis
Padel

Feest van de Jeugd

Welkom op het grootste jeugdevenement van het jaar, het Feest van de Jeugd!

Ken je dit event al?

Tijdens dit jaarlijks event verwelkomen we graag de meest enthousiaste spelers van het land! Samen met vriendjes of broers en zussen kan je hier genieten van een leuke dag vol tennis en padel. Bovendien zorgen we elk jaar voor leuke work-outs, plezante randanimatie en kan je komen supporteren voor de spannende wedstrijden tijdens het Vlaams Jeugdkampioenschap! Speel voldoende tornooien in de Tennis Fundays, Ethias Tennis Tour Junior of de Padel Tour Junior, volg je spaarkaart online via je dashboard en je krijgt automatisch de uitnodigingen of waardebons via mail! 

Wanneer? 7-8 september 2024
Waar? TC Forest Hills, Nijverheidsstraat 66, 2160 WOMMELGEM

Eindronde Ethias Tennis Tour Junior - Vlaams Kampioenschap

Na een zomer vol tenniscompetitie in de Ethias Tour Tennis Junior, wordt dit circuit afgesloten met een spannende eindronde. De beste 12 jongens en meisjes van de Ethias Tennis Tour junior ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op in de Finals en de winnaar kan zich op het einde Vlaams kampioen noemen. De volgende 12 spelers op ranking spelen voor de overwinning in de ‘Ethias Cup’. De eindronde wordt georganiseerd voor de categorieën Jongens en Meisjes U9, U11, U13 en U15.

Double Trouble

Tijdens de ‘Double Trouble' kan je twee uur lang genieten van puur dubbelplezier. Dankzij de Meet & Warm-up een leuke dubbeltraining en een unieke wedstrijdformat met verschillende dubbelpartners, wordt het gegarandeerd een toffe tennissessie. De afsluiter? Een welverdiende prijsuitreiking! Spelers die tussen september ’23 en september ’24 zes of meer tornooien spelen worden hiervoor uitgenodigd. 

Kids Festivals

Speel je minstens 3 Fundays in Rood (tussen september ’23 en september ’24), dan mag je naar het KidsFestival ‘Rood’ op het Feest van de Jeugd. Je ontmoet er Kastaar en kan genieten van een leuke tennissessie en heel wat randanimatie.

VE-Tennis & Rolstoeltennis

Jaarlijks wordt er ook een rolstoeltennis initiatie voorzien voor spelers van de Tennis Tour Junior.

Padel Work Out

Ben jij een padelrebel? Twee uur lang kan je genieten van padelplezier. De Padel Work Out wordt gegarandeerd een toffe padelsessie. De afsluiter? Een welverdiende prijsuitreiking!

Animatiedorp

Kom genieten van ons superleuke, gratis animatiedorp met grime, VR-games, glittertattoos, springkasteel, pingpongtafels, sponsorstands en zoveel meer!

Meer info?

Neem contact op via info@tennisenpadelvlaanderen.be of 02 548 03 00.